Aveţi întrebări? Sunaţi-ne+40 241 488.404
Programul Operational Sectorial „Cresterea Competitivitatii Economice” -co-finantat prin Fondul European de Dezvoltare Regionala „Investitii pentru viitorul dumneavoastra” „Dezvoltarea eficienta a serviciilor publice prin implementarea de solutii e-guvernare din judetul Constanţa”

Bine aţi venit !


Proiectul Consiliului Județean Constanța „Soluţii informatice integrate în administraţia publică locală - Registrul Agricol - Parteneriat 1” alături de partenerii săi, își propune să înlăture punctele slabe din activitatea administrației p​​ublice locale, promovând crearea și implementarea unui Sistem​ Informatic Integrat performant pentru autoritățile publice locale partenere. Sistemul constă într-un ansamblu de componente hardw​are, software și comunicații, destinat Registrului Agricol, in principal, precum și altor activități specifice UAT-urilor partenere, cum sunt: Taxe și Impozite Locale, Resurse Umane și Salarizare, Buget, Financiar-Contabilitate, Managementul Documentelor, Managementul Proiectelor, Operare Mobil, etc.​

Pentru indeplinirea obiectivelor stabilite in Proiect

  • Au fost livrate 4 calculatoare de tip desktop, 8 UPS-uri, o imprimanta multifuncţională, o tabletă/smartphone cu​ abonament de date Vodafone inclus și o imprimantă portabilă.
  • A fost realizată, instalată și configurată rețeaua LAN (cablare LAN 4 calculatoare ,imprimanta, routeer, switch, echipa​ment WIFI-WIMAX) cu echipamentele și dispozitivele aferente (1 switch Juniper 12 porturi + 1 router Firewall VPN cloud connect 2x2)
  • A fost facută conectarea la infrastructura broadband (1 stick USB L3 + antenna WIFI WIMAX pentru conectarea in reteaua STS)
  • Au fost implementate un numar de 5 semnături electronice
  • Au fost livrate 4 licențe pentru sistemele de operare (OEM livrate odata cu PC-urile) și 4 licențe antivirus.
  • Au fost migrate și verificate d.p.d.v. al calității și integrității pachetele de date din aplicațiile vechi în noile aplicații
  • Au fost eliberate și recepționate toate licențele necesare funcționării sistemului
  • Au fost dezvoltați toți conectorii web cu A.N.C.P.I., A.P.I.A, etc.

Accesul la aplicatiile integrate in acest portal este restrictionat si se face în urma crearii contului de utilizator si in baza datelor de acces.
Orice altă metodă de acces la aceste servicii este considerată ilegală.
Nerespectarea termenilor şi condiţiilor de utilizare atrage răspunderea în conformitate cu prevederile Legii nr. 161/2003 si cu prevederile Codului Penal.

Serviciile oferite

Taxe şi Impozite Locale - eTax

Sistem de informare şi plată on-line a taxelor şi impozitelor locale

Registrul Agricol - ProRA

Sistem informatic ce are drept scop întreţinerea şi exploatarea fondului de informaţii existent în volumele Registrului Agricol

Ghiseul.ro

Sistemul Naţional Electronic de Plată Online cu Cardul Bancar (SNEP)

Informare publică

- Indicatorii pentru Taxe şi Registrul Agricol
- Documente online
- Ştiri şi comunicateProgramul Operaţional Sectorial „Creşterea Competitivităţii Economice”
„Investiţii pentru viitorul dumneavoastră”

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm sa vizitați www.fonduri-ue.ro. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.